Hisense Europe: Lídrom v technologickej udržateľnosti a globálnej zodpovednosti

Hisense Europe: Lídrom v technologickej udržateľnosti a globálnej zodpovednosti

Spoločnosť Hisense Europe robí míľovými krokmi k udržateľnej budúcnosti a efektívnosti v oblasti domácich spotrebičov a elektroniky. Vďaka inovatívnemu prístupu spája environmentálnu zodpovednosť s prevádzkovou efektívnosťou, čím vytvára nový štandard pre udržateľný rozvoj.

Hisense Europe sa stala lídrom v oblasti environmentálnej a sociálnej zodpovednosti. Získaním certifikácií ako ISO 14001, EMAS a ISO 50001 potvrdzuje svoj záväzok znižovať negatívny vplyv na životné prostredie a zlepšovať efektívnosť využívania zdrojov. Plánovaná výstavba solárnej elektrárne, ktorá má byť dokončená do konca roku 2024, je ďalším krokom na ceste k ekologickej výrobe.

Jej angažovanosť v oblasti udržateľnosti presahuje podnikanie. Prostredníctvom sponzorstva vrcholových športových udalostí, ako sú Majstrovstvá Európy vo futbale UEFA, Hisense šíri posolstvo udržateľného rozvoja naprieč Európou a svetom. Tento záväzok k zelenému prístupu dokazuje aj sponzorstvom futbalových majstrovstiev sveta v rokoch 2018 a 2022.

Hisense Europe neustále posilňuje svoju pozíciu na globálnej scéne udržateľnosti. Strieborná medaila EcoVadis ju zaradila medzi 11 % najlepších spoločností na svete v oblasti environmentálneho riadenia, etiky a pracovných práv. Ďalším významným ocenením je certifikát Green Star, ktorý reflektuje úspechy spoločnosti v ekologickej transformácii.

V rámci spoločenského zodpovedného podnikania (CSR) získala Hisense aj certifikát CSR Performance Ladder. Tento certifikát odráža jej snahu dosiahnuť rovnováhu medzi ľuďmi, planétou a prosperitou, a to prostredníctvom neustáleho zlepšovania svojich postupov v 31 kľúčových oblastiach.

Hisense Europe nie je len lídrom v oblasti technológie, ale aj v otázkach udržateľnosti a spoločenskej zodpovednosti. Jej prístup ukazuje, že zodpovedné podnikanie a inovácia môžu ísť ruka v ruke pre lepšiu budúcnosť nás všetkých.

Viac informácií: sk.hisense.com