Hisense U8NQ posúva latku kvality obrazu na novú úroveň

Vlajková loď technologickej spoločnosti Hisense, model U8NQ, je už v predaji. Táto prémiová séria ULED televízorov využíva pokročilú technológiu Mini-LED PRO s viac ako 1600 nezávisle ovládanými zónami podsvietenia, ktoré zaručujú výnimočný kontrast a skutočne hlbokú čiernu. Televízor ponúka úchvatný jas až 3000 nitov, čím zabezpečuje jasný a ostrý obraz aj za denných podmienok. Antireflexná obrazovka s nativnou obnovovacou frekvenciou 144 Hz zaisťuje plynulý pohyb a živé farby bez rušivých odleskov.

Hisense U8NQ posúva latku kvality obrazu na novú úroveň a vďaka oceneniu EISA Premium Mini LED TV 2024-2025 získal uznanie medzi odborníkmi v oblasti zobrazovacej techniky. S použitím vrstvy kvantových bodiek (QLED) televízor ponúka intenzívnejšie farebné odtiene, a to na obrazovke, ktorá môže dosahovať až 75 palcov. Pre filmových nadšencov sú pridané režimy ako IMAX Enhanced, Filmmaker Mode a podpora Dolby Vision, ktoré poskytujú skutočne autentický filmový zážitok.

Mozgom televízora je nový Hi-View Engine PRO, obrazový čip, ktorý využíva umelú inteligenciu na optimalizáciu každej scény pre ostré detaily a dokonalý 4K upscaling. S podporou všetkých HDR formátov vrátane Dolby Vision IQ je každý detail na obrazovke zachytený v žiarivých farbách a s vysokým kontrastom. Zvukový systém 2.1.2 s funkciou Hi-Concerto dokáže premeniť sledovanie filmu alebo hranie hier na audiovizuálny zážitok, ktorý vás úplne pohltí.

Pre hráčov prináša televízor funkciu 144Hz Game Mode PRO s technológiou HSR 240 Hz a AMD Freesync Premium PRO, ktoré zaručujú plynulý obraz bez zpoždenia a trhania. Skvelou novinkou je aj Game Bar – intuitívny nástroj, ktorý umožňuje rýchly prístup k herným nastaveniam bez potreby opustiť hru. Oficiálnym televízorom pre hru Black Myth: Wukong ponúka exkluzívny režim, ktorý vylepšuje vizuálnu kvalitu a farebnú presnosť, aby hráči mohli zažiť pohlcujúci herný zážitok.

Systém VIDAA 8, na ktorom beží tento model, je rýchly a intuitívny. Poskytuje jednoduchý prístup k lokálnemu aj medzinárodnému obsahu vrátane aplikácií ako Disney+, Apple TV+ a MAX. Nová podpora WiFi6 navyše zabezpečuje stabilné a rýchle internetové pripojenie, čo je dôležité pre hráčov a streamovanie obsahu s minimálnym oneskorením. Funkcia WISA Ready umožňuje bezdrôtové pripojenie kompatibilných reproduktorov a poskytuje priestorový zvuk vo formáte Dolby Atmos, bez potreby káblov a ďalších zariadení.

Môžete si vybrať napríklad z modelov:

Zdroj: sk.hisense.com