Operátor UPC uvádza internet pre domácnosti s rýchlosťou 1,2 Gbit/s!

2.10.2024 (SITA.sk) – Internet s rýchlosťou downloadu 1200 Mbit/s a uploadom 100 Mbit/s je teraz v ponuke len za 19,90 EUR.

Operátor UPC uvádza internet pre domácnosti s rýchlosťou až 1,2 Gbit/s! Pripojenie s rýchlosťou downloadu 1200 Mbit/s a uploadom 100 Mbit/s predstavuje novú generáciu internetu, ktorá prináša úplne nové možnosti virtuálnej zábavy. Internet UPC s rýchlosťou 1,2 Giga je oddnes dostupný v Bratislave, Pezinku a Svätom Jure a postupne bude sprístupnený v ďalších mestách, v ktorých spoločnosť UPC prevádzkuje svoju širokopásmovú sieť.

Novú internetovú službu s rýchlosťou 1,2 Gbit/s, ktorá je poskytovaná na technologickej platforme DOCSIS 3.1, prináša operátor UPC s prémiovým Wi-Fi routerom Giga ConnectBox 6. Jeho súčasťou je softvér Smart Wi-Fi, ktorý zabezpečuje optimálne a ultrarýchle spojenie medzi širokopásmovou sieťou UPC a všetkými pripojenými zariadeniami v domácnostiach zákazníkov. Či už ide o notebooky, tablety, smartfóny, smart TV, herné zariadenia atď. Výsledkom je špičková konektivita a úžasný zážitok – či už pre zákazníkov, ktorí sledujú šport, sťahujú hudbu, hrajú online hry pre viacerých hráčov alebo robia online nákupy.

Internet 1,2 Giga môžu záujemcovia až do 22. októbra získať za zvýhodnený mesačný paušál len 19,90 € na celých 24 mesiacov. Záujemcovia si môžu Internet 1,2 Giga objednať na internetovej stránke spoločnosti UPC, cez zákaznícku Infolinku, alebo osobne na zákazníckom stredisku na Ševčenkovej 36 v Bratislave či na zákazníckom stredisku v OC Eurovea.

Internet od UPC – rýchlosti až 1 Gbit/s a Smart Wi-Fi

Spoločnosť UPC ponúka vysokorýchlostné, dátovo nelimitované optické internetové pripojenie určené pre všetky skupiny užívateľov, vrátane tých najnáročnejších. Zákazníci UPC internetu okrem vysokých prenosových rýchlosti – až do 1,2 Gbit/s – oceňujú priaznivú cenu, stabilitu pripojenia, ale i jednoduchú inštaláciu. Pozitívne hodnotia tiež minimálne vstupné náklady a kvalitné Wi-Fi modemy, vrátane špičkového ConnectBoxu. Vďaka vysokej rýchlosti pripojenia a super rýchlej WiFi si nekonečnú zábavu s UPC internetom môžu vychutnávať všetci členovia domácnosti, kedykoľvek a na všetkých pripojených zariadeniach, s excelentným pokrytím v každom kúte domova. Internet od UPC patrí vďaka týmto vlastnostiam dlhodobo medzi obľúbené internetové služby, ktoré využíva viac ako 140 000 domácností na Slovensku. Spoločnosť UPC v súčasnosti ponúka služby internetového pripojenia s rýchlosťou 150, 400, 600, 1000 a 1200 Mbit/s, ktoré sú dostupné pre takmer 600 000 domácností v takmer 80 mestách a obciach. V aktuálnej kampani ich zákazníci môžu získať aj s viacerými bonusmi.

Informačný servis

Viac k témam: Internet, PR
Zdroj: SITA.sk – Operátor UPC uvádza internet pre domácnosti s rýchlosťou 1,2 Gbit/s! © SITA Všetky práva vyhradené.