Dopravná nehoda za obcou Blatné si vyžiadala život jednej osoby, na miesto bol privolaný aj vrtuľník (foto)

10.8.2024 (SITA.sk) –

  • aktualizované 9. augusta, 12:39

Cesta z obce Blatné (okres Senec) na diaľnicu D1 bola po piatkovej rannej dopravnej nehode neprejazdná. Polícia v čase okolo 7:24 dostala oznam o zrážke viacerých motorových vozidiel.

Zahynula jedna osoba

„Na mieste boli dopravní policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave a privolaný bol aj vrtuľník rýchlej zdravotnej pomoci,” informovala bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Pri dopravnej nehode za obcou Blatné zahynula jedna osoba. Na sociálnej sieti o tom informujú leteckí záchranári, ktorí k nehode vyslali záchranársky vrtuľník z Bratislavy.

Pri čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel sa na mieste nachádzali štyri zranené osoby, z toho jedna maloletá. Žiaľ, jedna dospelá osoba svojim rozsiahlym zraneniam na mieste podľahla,” uviedli záchranári.

Vodičku previezli do nemocnice

Posádka záchranárskeho vrtuľníka si po pristátí v blízkosti nehody prevzala do starostlivosti 44-ročnú vodičku, ktorá bola vo vozidle zakliesnená.

Pri čelnom náraze utrpela poranenie hrudníka, chrbtice a úraz hlavy,” skonštatovali. Po vyslobodení z vozidla jej záchranári poskytli neodkladné zdravotné ošetrenie, podali potrebnú liečbu a po preložení na palubu bola pacientka v stabilizovanom stave a pri vedomí letecky transportovaná do UNB Ružinov. Ostatní zranení ostali v starostlivosti pozemných záchranárov.

Viac k témam: Diaľnica D1, Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Dopravná nehoda za obcou Blatné si vyžiadala život jednej osoby, na miesto bol privolaný aj vrtuľník (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.